Ongelofelijk trots…
…ben ik op mijn bewerking van Hector Malots klassieker Alleen op de wereld, met beeldschone illustraties van Charlotte Dematons.

Het boekenpanel van DWDD vond het boek kennelijk ook bijzonder, want ze hebben het 2.3 minuten lang bejubeld. Terugkijken kan hier!

Nog meer heuglijk nieuws: drie weken na verschijnen was de tweede druk een feit en werd de derde druk al voorbereid. Op de Besteller60-lijst kwam het na drie weken binnen op nummer 24 en op de top-10 kinderboeken op 6. En dan is het boek ook nog eens aangekocht door een Duitse uitgeverij, waar het in het voorjaar van 2017 verschijnt.

Ben je trouwens benieuwd naar de ontstaansgeschiedenis van deze bewerking en wil je weten hoe veel geduld ik heb moeten oefenen voordat het boek er was, lees dan vooral dit blog en dit interview. Voor uitgebreidere informatie zie ‘klassiekers’ in de menubalk.

Meer weten over mij en mijn boeken?
Ten eerste is daarvoor deze site. Voor de laatste nieuwtjes en updates over mijn schrijfactiviteiten kun je daarnaast mijn openbare Facebookpagina liken. Ik schrijf ook af en toe wat op Twitter, met nadruk op ‘af en toe’.

Boekhandel
Ik pleit vurig voor het behoud van fysieke boekhandels. Mocht je dat niet weten: de meeste boekhandels hebben naast een fysiek verkooppunt ook een online winkel!

 

 

 

 

Bewerken van een klassieker

Interview over mijn bewerking van Alleen op de wereld

fb t