Model Steph

‘Geweldige boeken en precies zoals het gaat als je nog geen Naomi, Kate, Heidi of Doutzen bent.’ - Lisanne de Jong, topmodel

Van alle boeken die ik heb geschreven, zijn de boeken over model Steph het meest populair, ook bij 20-plussers.  Een must voor iedereen die graag (of wel eens) kijkt naar programma’s als Holland’s Next Top Model! Want hoe ziet het leven van een model er nou echt uit? Wat moet je ervoor doen en laten om succesvol te zijn? Wat kan er allemaal mis gaan, wat voor geweldigs kan er allemaal gebeuren? Vijf boeken lang kun je genieten van de ups en downs van een upcoming model dat met vallen en opstaan haar sporen verdient, en tussen de bedrijven door ook nog van alles meemaakt in de liefde. Als je altijd al hebt willen weten hoe het leven van een model er in het echt uitziet, dan zijn deze boeken het helemaal!

De boeken zijn in de vorm van Print On Demand weer verkrijgbaar! Zie hiervoor de betreffende pagina’s op deze site. De serie is ook nog volop te leen in de bibliotheek.


 

 

 

 

‘Lezen is dromen met je ogen open’.

fb t