Vijfdelige serie

Van alle boeken die ik heb geschreven, zijn die over model Steph het meest populair, ook bij mensen die de tienerleeftijd al zijn ontgroeid. Veel verhalen in deze boeken zijn echt gebeurd, van shows lopen in Milaan tot het werken met beroemdheden in LA.  Maar ook de eindeloze vluchten, de modellenhuizen, eenzame hotelkamers, lastige fotoshoots, bizarre ontmoetingen en plotselinge wendingen maken deel uit van deze vijfdelige serie. Ieder Stephboek staat bol van de achter-de-schermen-verhalen die je normaliter niet in de bladen leest of op televisie ziet: de Stephboeken beschrijven juist hoe het modellenleven er in werkelijkheid uitziet! Ik weet daar alles van, omdat mijn eigen dochter model is en ik van haar veel verhalen hoor, verhalen die de basis hebben gevormd van deze serie.

Op dit moment zijn de papieren boeken niet in de reguliere boekhandel verkrijgbaar, maar wel WEL ALS eBOEK TE BESTELLEN! Verder zijn de boeken natuurlijk te leen in de bibliotheek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  2016 een goed boekenjaar

  Althans, voor mij, want dit jaar verschijnen er maar liefst drie boeken van mijn hand. Intussen ligt ‘Nieuwe voetbalschoenen voor Lynn’ in de winkel, een boek over meidenvoetbal dat ik samen met Pieter Feller schreef. Het is de bedoeling dat het een serie wordt, met als serienaam ‘Het meidenteam’.

  Verder verschijnt medio november mijn bewerking van het wereldberoemde boek ‘Alleen op de wereld’, met geweldige illustraties van Charlotte Dematons.

  En dan verschijnt dit jaar ook nog een Sinterklaasboek met geweldige tekeningen van Elizabet Vukovic.

  Het kan niet op!

   

  fb t