Vijfdelige serie

Van alle boeken die ik heb geschreven, zijn die over model Steph het meest populair, ook bij mensen die de tienerleeftijd al zijn ontgroeid. Veel verhalen in deze boeken zijn echt gebeurd, van shows lopen in Milaan tot het werken met beroemdheden in LA.  Maar ook de eindeloze vluchten, de modellenhuizen, eenzame hotelkamers, lastige fotoshoots, bizarre ontmoetingen en plotselinge wendingen maken deel uit van deze vijfdelige serie. Ieder Stephboek staat bol van de achter-de-schermen-verhalen die je normaliter niet in de bladen leest of op televisie ziet: de Stephboeken beschrijven juist hoe het modellenleven er in werkelijkheid uitziet! Ik weet daar alles van, omdat mijn eigen dochter model is en ik van haar veel verhalen hoor, verhalen die de basis hebben gevormd van deze serie.

Op dit moment zijn de papieren boeken niet in de reguliere boekhandel verkrijgbaar, maar wel WEL ALS eBOEK TE BESTELLEN! Verder zijn de boeken natuurlijk te leen in de bibliotheek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    ‘Verrassend goed geschreven’

    Kijk, zo hoor ik het graag! Ook het daaropvolgende stukje uit de recensie van JaapLeest klinkt als muziek in mijn oren:

    ‘Dat stomme boek is een verrassend goed geschreven actuele jeugdroman met rake typeringen en geestige dialogen zoals die waarin Ivar zijn vader vraagt waar zijn voorkeur voor Duitsland toch vandaan komt. “‘Het is het land van Goethe,’ was zijn antwoord. ‘Ook dat van Hitler’, zei ik. ‘Je kunt niet alles hebben.’ Mijn vader is een kei in recht lullen wat krom is, vooral als het om hemzelf gaat. “‘

    De hele recensie lees je HIER