Ook boeken hebben een tijd van komen en gaan. Al helemaal nu Boekenland in zwaar weer verkeert, en heel veel boeken van heel veel schrijvers niet worden herdrukt. Helaas vallen de meeste van mijn boeken daar ook onder.  Omdat ik wel enorm trots ben op al die boeken, en ze nog wel te leen zijn via de bibliotheek, hebben ze toch een plekje gekregen op deze site. Voor een schrijver zijn boeken toch een soort kinderen: al wonen ze niet meer thuis, je blijft toch van ze houden…

2016 een goed boekenjaar

Althans, voor mij, want dit jaar verschijnen er maar liefst drie boeken van mijn hand. Intussen ligt ‘Nieuwe voetbalschoenen voor Lynn’ in de winkel, een boek over meidenvoetbal dat ik samen met Pieter Feller schreef. Het is de bedoeling dat het een serie wordt, met als serienaam ‘Het meidenteam’.
Verder verschijnt medio september een Nog Heel Erg Geheim Boek (Gottmer, 8+ maar eigenlijk voor jong en oud) waar ik me enorm op verheug, maar waar ik pas medio april/mei mee naar buiten mag komen. Tegen die tijd heb ik het al veertien maanden geheim gehouden, dus ik zal blij zijn als ik het mag verklappen!
Over klappen gesproken: als klap op de vuurpijl verschijnt dit jaar ook nog een Sinterklaasboek (Gottmer, 5+), met tekeningen van Elizabet Vukovic. Ook op dat boek verheug ik me enorm!

 

fb t