Citygirls – de avonturen van Tess & Sue

ISBN 978-90-480-0075-3
Uitgeverij Moon – 2008

De dertienjarige Tess en Sue zijn hartsvriendinnen. In deze verhalenbundel lees je alles over de avonturen van deze Citygirls in hun eigen stad. Ze maken de gekste dingen mee: van stiekem zwemmen in een van de chicste hotels in Amsterdam, tot een toevallige ontmoeting met Madonna. Ook de liefde speelt natuurlijk een rol.

Want wie is die knappe Franse jongen die ineens voor hun neus staat op een steiger aan een van de grachten? En lukt het Sue om bij de tramhalte in contact te komen met haar favoriete soapacteur?

Een boek vol sprankelende verhalen om achter elkaar uit te lezen!

2016 een goed boekenjaar

Althans, voor mij, want dit jaar verschijnen er maar liefst drie boeken van mijn hand. Intussen ligt ‘Nieuwe voetbalschoenen voor Lynn’ in de winkel, een boek over meidenvoetbal dat ik samen met Pieter Feller schreef. Het is de bedoeling dat het een serie wordt, met als serienaam ‘Het meidenteam’.
Verder verschijnt medio september een Nog Heel Erg Geheim Boek (Gottmer, 8+ maar eigenlijk voor jong en oud) waar ik me enorm op verheug, maar waar ik pas medio april/mei mee naar buiten mag komen. Tegen die tijd heb ik het al veertien maanden geheim gehouden, dus ik zal blij zijn als ik het mag verklappen!
Over klappen gesproken: als klap op de vuurpijl verschijnt dit jaar ook nog een Sinterklaasboek (Gottmer, 5+), met tekeningen van Elizabet Vukovic. Ook op dat boek verheug ik me enorm!

 

fb t